Black Pearls of Gospel

Black Pearls of Gospel
Aquesta formació acull a cinc sensibilitats unides com els cinc dits d’una mà per fer-nos gaudir de la seva veu com una de sola . Ultrapassant el punt de vista religiós, juntes són l’expressió de l’eco d’una espiritualitat universal que ressona dins de cadascú. I el seu missatge, arrelat en la vida quotidiana i en les persones, ens parla però directament al cor.

Black Pearls of Gospel neix del desig de perpetuar el llegat dels quartets femenins de gospel, que havien de lluitar pels seus drets humans i civils i pel reconeixement del seu lloc en un context
dominat pels homes.
Amb els seus orígens, amb els sons de la música afroamericana, cadascuna ha fet un viatge personal. Un treball sòlid que, posat en comú, va determinar la filosofia fundacional de les Black Pearls of Gospel. Aquesta gènesi grupal els permet oferir, en cadascun dels seus concerts, una evocació de la figura femenina que expressen a través de les seves alegries, lluites, derrotes i victòries i tot això amb una gran descàrrega de sensibilitat, determinació i energia a l’escenari.

Les seves veus, de vegades potents, de vegades inquietants, estan sempre plenes d’alegria,
beuen de la influència de pioneres com Mahalia Jackson, Clara Ward, Aretha Franklin.
Les seves harmonies recuperen la memòria dels Angelic Gospel Singers, The Caravans, The
Roberta Martins Singers
o, els més propers a nosaltres, els Clark Sisters.

Poder gaudir del seu art vital és un gran luxe per a tots nosaltres.
Qui són elles?
Marie-Nicole Leborgne - Contralto
Amb un timbre profund i seriós, evoca a Frances Steadman del mític grup "Stars of Faith".

Magdala Desruisseaux - Alto
La seva veu ens porta a diferents universos segons sigui el seu estat emocional, i acostuma a seduir el públic amb el seu carisma i el seu particular timbre captivador.

Natacha Kanga - Mezzosoprano
Cantant dotada d’una àmplia tessitura vocal i d’un timbre al servei de les seves emocions.

Rachel Ratsizafy - Soprano
De temperament animat. Tant com a amazona com deessa, la seva veu i la seva personalitat, carregades de vitalitat, comuniquen alegria i felicitat.

Flora Sicot - Piano
Va créixer amb el so de pianistes de jazz com Bill Evans i Horace Silver. Va destacar ràpidament per la seva peculiar veu que combina el jazz i la destresa, però també pel seu timbre vocal contralt i amb una veu suau i càlida que sedueix i emociona.

Formació

Flora Sicot - contralto i piano
Natacha Kanga - mezzosoprano
Rachel Ratsizafy - soprano
Marie Nicole Leborgne - contralto
Magdala Desruisseaux - alto