Cece Giannotti

Cece Giannotti
Cece Giannotti
Cece Giannotti
L' Appuntamento el disc nou que està preparant i del que aviat s'informarà de la data i context de la presentació, és un viatge al cor de l'ampli repertori de la cançó tradicional italiana, que s'ha transmès de generació en generació omplint el pensament de records i nostàlgia a través de lletres i melodies que queden encorades a la memòria i a l'ànima.

Cantant, lletrista, productor i multiinstrumentista nascut a Montréal, de pares italiants i resident a Barcelona, Cece Giannoti adapta aquest projecte i juntament amb exel.lents músics, comença a reinterpretar aquest preuat patrimoni.

Amb el seu esperit modern i contemporani transforma aquests eterns clàssics en diferents sonoritats i estils... del Blues al Jazz, del Folk al Pop, conservant zelosament l'acústica i l'essència de les melodies originals.
Cece Giannotti: cantant, compositor, productor i multiinstrumentista nascut a Montreal de pares italians. Actualment viu a Barcelona. Al llarg de la seva carrera ha treballat amb Iggy Pop, John Cale, Marc Ribot, Rhonda Smith (baixista de Prince), i ha compartit escenari amb Tina Turner, kiko Veneno, Loquillo.
Amb projectes propis, ha tocat en diversos festivals mundialment coneguts com el Grec Festival, Mont Tremblant Blues Fest i Festival de guitarra de Barcelona. Té 14 àlbums sota el seu nom i ha produït i tocat en més de 100 discos, escrit música per a televisió i ràdio amb la seva productora Caravan (Cece Giannotti i Francesc Chaparro).

-L’appuntamento (Italian Songbook) - 2023
-Hearts & Wings
-Chrismas EP
-Cover me
-The very best of Cece Giannotti
-Back to the roots
-The boat diary
-Deja voodoo
-CG Après minuit Live at the Jamboree
-Escape
-PIvot Point
-The space between
-Noctámbulo
-Traditional tourist

Formació

Cece Giannotti - Veu i guitarra
Francesc Chaparro - Bateria i percussió
Joan Comaposada - Baix
Bernat Casares - Piano i teclats
Joan Pau Cumellas - Harmònica

Xarxes socials