Gestió i Producció

Amb quasi treinta anys d'experiència pel que fa a cultura i espectacles Batall ha treballat tots els àmbits de la producció. Es per això que pot oferir-vos de forma general o permenoritzada els serveis que necessiteu en els camps més diversos.

Començant, clar, pel Disseny General de Programacions tot ajudant-vos a idear-lo sogons l'heu somiat i alhora oferint-vos les millors opcions per a la tria de la programació més adequada

Així mateix us oferim la coordinació i el.laboració acurada de la Producció Tècnica de la vostra activitat buscant en tot moment l'equilibri entre necessitats i costos.

No cal dir que en tot moment gaudireu d'un detallat Assessorament que us permetrà determinar amb convenciment les millors opcions, ja sia en els àmbits comentats com en d'altres que puguin ser del vostre interès:

Des de la Comunicació fins als enregistraments i edició pel que fa a Imatge i So, la Gestió de Taquilles, la Seguretat o els Permisos necessaris, ...

Ah! i en tots aquests camps podem oferir l'Equip Humà més preparat per a que el resultat i l'atenció al públic al que us voleu dirigir sigui la millor.

Així que només cal que ens feu un truc i en parlem amb claredat, equilibri i rigor.

Edicions anteriors