Black Harmony Gospel Singers

Black Harmony Gospel Singers
Gospel i Espirituals Negres, amb un repertori molt atractiu que inclou les cançons més conegudes i d’altres que acluquen l’ull a la contemporaneïtat d’aquest estil

Jeremie Viraye, director de cor de diversos grans cantants de fama internacional com Andrea Bocelli, Tina Arena, Nicoletta, Phil Collins, George Benson i molts d’altres, és el fundador responsable del grup Black-Harmony G.S. des de 1994.

Apassionat del gospel, ha fet evolucionar el grup any rere any, des de la seva primera presentació pública al festival juvenil a l'Auditorium des Halles el 1995 i 1996, als festivals internacionals de gospel el 1996 i quan van publicar un dels primers àlbums de gospel contemporani a França, "Party with Jesus".

Black-Harmony Gospel Singers, quins components!. Originaris del Carib i l’Àfrica, foren bressolats des de la seva infantesa pels Negro Spirituals, en l’actualitat compta amb excel·lents veus masculines i femenines i grans músics que utilitzen el repertori gospel en diferents formats. Molt reconeguts a l’àmbit europeu són especialment valorats, a part de França, a països com Suïssa, Luxemburg o Itàlia d’on són assidus als festivals i cicles d’aquest estil.

L’acompanyament del quartet va a càrrec Clement Simon, pianista especialitzat en jazz i els seus estils més afins -gospel, rithm’&’blues, ...i que valorat en les seves produccions pròpies te un gran prestigi per la seva versatilitat, tècnica i eficiència en els diferents projectes als que participa.

Formació

Tess Hedevrille - soprano
Marina Tacite - alto
Nesia - mezzo
Isa Koper - mezzo
Krys Nemel encono - tenor
Jeremie Viraye, barítono - baix y dirección Clement Simon, teclados